Welkom bij regio Friesland

Regio Friesland is een actieve regio en organiseert regelmatig activiteiten voor zowel ouders en kinderen. Dit zijn mooie gelegenheden om contacten te leggen of weer aan te halen.  Ouders zijn onder andere van harte welkom bij de oudercontactavonden en lezingen. Voor kinderen in de basisschoolleeftijd en jongeren die op het vo zitten, worden diverse activiteiten op touw gezet. Daarnaast is het jaarlijkse weekend (vrijdag tot zondagmiddag) in de herfst op een Fries eiland inmiddels een traditie geworden, waar steeds meer kinderen en jongeren naar uit kijken. Elk voorjaar organiseren we voor kinderen in de basisschoolleeftijd een kort weekend in Appelscha. Ook voor de jongeren wordt dan een weekend georganiseerd, dit gaat in overleg met een delegatie van de jongeren zelf. Om de zomer in te luiden organiseren we elk jaar in juni een familiedag waarbij jong en oud welkom is. Leden uit andere Pharosregio’s zijn van harte welkom bij de activiteiten die wij organiseren.

Nieuwe ideeën zijn altijd welkom en we horen dan ook graag van je! Stuur een mailtje naar friesland@pharosnl.nl

Aanstaande activiteiten

Het schooljaar begint bijna weer in regio Noord en dus wordt het hoog tijd om jullie niet langer in spanning te houden…. Van 15 tot 17 september staat het jaarlijkse weekend Schiermonnikoog gepland! Kijk op de site voor de uitnodiging of check je mailbox voor diezelfde uitnodiging en geef je snel op. Er is nog ruimte voor jou(w jeugd of jongere) om mee te gaan.

Houd onze agenda in de gaten voor alle overige geplande en nieuwe activiteiten! Je herkent geplande activiteiten aan de omcirkelde data in de kalender hiernaast.