Welkom bij regio Noord Holland Noord

Noord-Holland Noord is op het moment van schrijven de nieuwste regio van Pharos Nederland. Onze activiteiten richten zich op zowel de ouders als de kinderen.

We organiseren informatieavonden waarbij we op zoek gaan naar leuke sprekers. Zo hopen we ten eerste leuke nieuwe inzichten te geven in onderwerpen waar ouders van hoogbegaafde kinderen vaak mee te maken hebben. Daarnaast bieden ze gelegenheid om na afloop nog wat met elkaar na te praten en ervaringen te delen.

Voor de kinderen organiseren we een maandelijkse activiteitenmiddag. Een lekker ontspannen middag waarin ze leuke spelletjes met elkaar kunnen spelen. Daarnaast zijn deze middagen natuurlijk ook een uitgelezen kans voor de ouders om met elkaar in gesprek te raken en ervaringen te delen. Het is op een leuke lokatie in het centrum van Schagen waar een grote zaal alle ruimte biedt en er ook een bar aanwezig is om wat te drinken.

Naast spelletjes zullen we af en toe ook een thema-middag organiseren. Suggesties zijn welkom!

Zoals gezegd: we zijn pas net begonnen, dus onze bekendheid is nog niet zo heel groot en onze agenda ook nog niet zo heel vol, maar we hopen er in de toekomst een bloeiende pharos regio van te maken! Overigens zijn alle pharosleden uit het hele land uiteraard ook zeker welkom! Dus hou allemaal onze agenda in de gaten.

Bezoek ook onze Facebookpagina!