Welkom bij regio Zuid-West

 

Binnen Pharos helpen ouders elkaar door het uitwisselen van ervaringen en het organiseren van bijeenkomsten voor ouders en kinderen. Hierin speelt de regio een grote rol. De vrijwilligers uit de regio’s nemen het voortouw in het organiseren van bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten zijn zeer divers van aard. Denk hierbij aan gezinsactiviteiten, spelletjesmiddagen, kinderactiviteiten, oudercontactavonden, lezingen en kampen.

Regio Zuid-West wordt op dit moment gerund door 2 vrijwilligers. Wij kunnen dus nog wat vrijwilligers gebruiken die ons helpen bij het organiseren en uitvoeren van activiteiten. Vind je het leuk om te helpen met bedenken en organiseren neem dan contact op met de contactpersoon op het adres hiernaast.

Regelmatig organiseren wij een leuke activiteit voor kinderen. Maar je kan ook denken aan een lezing of activiteiten voor het hele gezin. De gepande activiteiten vind je onderaan de pagina en in de evenementenlijst.

Ook Pharosleden van buiten de regio Zuid-West zijn van harte welkom om aan de georganiseerde activiteiten deel te nemen. Op deze regiosite houden we je op de hoogte van de activiteiten van de regio. Pharosleden uit de regio Zuid-West kunnen meedoen met activiteiten van andere regio’s. Kijk gerust ook eens rond wat er bij andere regio’s te doen is en geef je op als je mee wilt doen met een activiteit.