Wie helpt Blansefloer bij bachelorproef?

Beste lezer van dit berichtje,

Mijn naam is Blansefloer en ik ben een student uit de lerarenopleiding in Vives, Brugge (België). Ik studeer dit jaar af, en ben daarom bezig met het schrijven van mijn bachelorproef. Het onderwerp daarvan is hoogbegaafdheid en ik ben bezig met het opstellen van een praktische gids met tips, tricks en methodes die alle leerkrachten in de klas kunnen toepassen om hoogbegaafde leerlingen beter te kunnen ondersteunen.

Om mijn proef te kunnen toetsen aan de werkelijkheid ben ik op zoek naar hoogbegaafde leerlingen én hun ouders die bereid zouden zijn een aantal vragen te beantwoorden over het onderwijs aan hoogbegaafde kinderen en jongeren. Vooral de verschillende methodes die in het onderwijs worden gebruikt voor hoogbegaafde leerlingen zijn voor mij heel interessant. Ik heb zoveel mogelijk mensen nodig van alle verschillende leeftijden; hoe groter mijn publiek, hoe beter mijn onderzoek. Wie bereid zou zijn mee te werken kan mij een mailtje sturen via onderstaand adres. In ruil voor de medewerking krijgen jullie mijn praktische gids toegestuurd én mijn eeuwige dankbaarheid.

Wie zelf methodes heeft die worden gebruikt voor hoogbegaafde leerlingen (vb.: Een website met oefeningen, een bepaalde reken-of leesmethode, extra lesmateriaal) mag die ook zeker doorsturen. Ik verzamel alle methodes in mijn gids mits toestemming natuurlijk van diegene die de methodes doorstuurde.

Hopelijk tot horens!

Blansefloer

Email: blansefloer.coudenys@student.vives.be of blansefloer.coudenys@gmail.com