Zijn er hoogbegaafde leerlingen die mee willen werken aan mijn afstudeeronderzoek?

“Dag iedereen! Waarschijnlijk kunnen jullie me helpen. Voor mijn masteronderzoek ben ik op zoek naar leerlingen die hoogbegaafd zijn. Hoogbegaafd kan van alles zijn, en ik ben op zoek naar leerlingen waarbij je aanvoelt dat ze hoogbegaafd zijn. In de komende maanden kom ik dan een interview doen. Het zou heel erg kunnen helpen voor het vakgebied onderwijs en jullie zouden me de kans geven om heel veel te leren. Als je iemand bent of kent die me zou kunnen helpen, of als je nog een vraag hebt, dan ontvang ik heel graag een berichtje op matthiasmaria.wagemans@student.kuleuven.be. Alvast bedankt voor jullie aandacht! Groetjes, Claire”
Het is trouwens voor de master Educational Sciences aan de KULeuven, ik kom zelf uit Eindhoven en heb Orthopedagogiek gestudeerd aan de Universiteit Utrecht voor mijn bachelor.